Ljan tennisklubb ansetter sportslig leder

Postet av Ljan Tennisklubb den 5. Mai 2023

Ljan tennisklubb er glad for å kunne informere om at vi har ansatt Stian Støvland som sportslig leder. Han vil starte hos oss 7. august, og være klar med alle nye kurs til skolestart. Han vil få ansvar for å tilrettelegge alle våre tenniskurs samt utvikle det sportslige tennistilbudet på Ljan slik at flere spiller tennis lengre i livet. Å få flere barn, unge og voksne til å mestre tennis og spille livet ut, er noe Stian brenner for. Dette er også et viktig mål for oss i styret. Stian vil få et stort ansvar i Ljan tennisklubb og han er meget motivert for oppgaven. 

Tidligere toppspiller

Stian er tidligere toppspiller i Norge. Etter endt juniorkarriere reiste han til USA og spilte college tennis på Arizona State University. Som junior representerte han Norge ved flere anledninger.

Stian tok under tiden i Arizona en bachelor i Journalism and Mass Communication.

Stian har trent flere gode spillere - her med Helene Heiberg og Ulrikke Eikeri

Lang erfaring som tennistrener og sportslig ansvar

Som trener har han vært på Nordstrand Tennisklubb (NTK). Det startet som timetrener etter college i 1994, etter å ha jobbet på presse og infosiden i Norges Idrettsforbund og i Forsvaret valgte han å ta steget over som fulltids trener i NTK i 2009. I Nordstrand har han hatt flere oppgaver. Han har vært sportslig ansvarlig og er i dag trener med ansvar for turneringer og informasjon i klubben. 

Stian har også vært landslagskaptein ved flere anledninger for jenter under 14 år.

Stian har et nært forhold til Ljan Tennisklubb. I sin ungdom hadde han mange treningskamerater på Ljan og tilbrakte mye tid i Gladvollveien. I godt voksen alder var han i en periode medlem på Ljan og spilte på herrelaget. 

 Stian er 57 år gammel og fortsatt aktiv på tennisbanen i veteransammenheng.

 

Stian er nå veldig glad for å få muligheten i Ljan Tennisklubb. Han legger entusiastisk til at:

- Vi har et fantastisk anlegg i Gladvollveien med  fire utendørs-, og om vinteren to innendørsbaner og et veldig hyggelig klubbhus.

- Det er et anlegg skapt for tennishygge og utvikling av spillere. Både store og små!

- Vi har som målsetning å bygge et hyggelig tennismiljø hvor også klubbhuset vil stå sentralt. 

- Vi skal få med oss alle som har lyst til å spille tennis. Ljan Tennisklubb skal være en møteplass for barn og unge på Ljan, men vi skal også ha med foreldrene.

- Jeg har hatt gode samtaler med styret og er overbevist om at vi sammen kan skape Norges beste klubb.

Vi ønsker Stian velkommen og vi ser frem til samarbeidet! Vi er meget motiverte til sammen å utvikle Ljan tennisklubb til å bli en av Norges beste tennisklubber for store og små.

ImageStian på Ljan TKs anlegg

 


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.