Sponsortilbud på boligalarm fra Sikkerhetsgruppen Nordstrand

Postet av Ljan Tennisklubb den 19. Mai 2021

Vi er stolte av å informere om at Ljan Tennisklubb har inngått en sponsoravtale med Sikkerhetsgruppen Nordstrand for 2021 sesongen! Dette innebærer at alle våre medlemmer får et spesialtilbud på boligalarm. Ta kontakt ved å sende en e-post til Post@sikkerhetsgruppen.no med kodeord ‘’LjanTK’’. Husk også ditt navn og tlf nummer slik at Sikkerhetsgruppen kan ta kontakt for et uforpliktende tilbud over telefon eller befaring 😊

Har du boligalarm fra konkurrent allerede? Da kan vi tilby prismatch på avtalen om du bytter til oss. I tillegg ordner vi med oppsigelse og 3 måneder kostnadsfritt abonnement!

Om du blir kunde av oss, vil vi som en bonus sponse klubben med ytterligere 1000,- per kundeforhold! 😊

Støtt både din lokale boligalarmleverandør og din tennisklubb i dag!

Med vennlig Hilsen Sikkerhetsgruppen Nordstrand 🔒
Årsberetning 2020

Postet av Ljan Tennisklubb den 19. Mai 2021

Her kan du lese årsberetningen for Ljan tennisklubb 2020
Bobla er nede - alle banene kan nå brukes

Postet av Ljan Tennisklubb den 4. Mai 2021

Nå er utesesongen endelig ordentlig i gang. Bobla er tatt ned og grusbanene klargjort. Banebookingen er åpnet for alle medlemmer.

Bane 1 og 4 er hardcourtbaner og bane 2 og 3 er grusbaner.

Det skal kun brukes tennissko på banene, og det er forbudt å bruke sko med grov såle eks. joggesko, kunstgressko o.l. På hardcourt-banene skal det benyttes tennissko som ikke lager sorte striper. Bruker man feil type sko, vil man bli bedt om å forlate banen.

 Spiller man med feil type sko, vil man bli bedt om å forlate banen, da feks joggesko lager store skader på grusbanen.

Man kan kun bestille 1 time av gangen. Når denne timen er ferdig spilt kan man bestille ny time. Dersom det bookes flere timer frem i tid, vil disse bli fjernet. Gjestespill kan skje sporadisk. Medlemmer kan kun ta med én gjest.

Ved bruk av grusbanene, må treningen avsluttes 5-10 minutter før timen er over, slik at man får vannet og kostet hele banen, samt valset bak grunnlinjen før de som skal spille på neste time begynner.