Oppdatert! Tennisbobla delvis stengt pga. nye retningslinjer fra Oslo kommune

Postet av Ljan Tennisklubb den 8. Nov 2020

Oslo Kommune innfører stans i breddeidretten for voksne. Det vil også gjelde innendørs fritidsaktiviteter for voksne som korps og kor. Eliteidrett kan gjennomføres uten publikum innendørs.

Barneidretten kan fortsette å arrangere treninger, men ikke delta på kamper, cuper og turneringer, heller ikke utenbys.

Med bakgrunn i disse retningslinjene blir bobla på Ljan tennisklubb stengt for all aktivitet med unntak av:
  • Organisert aktivitet for barn og unge opp til og med 12 år
  • Trening for profesjonelle spillere som har tennis som yrke

Dette betyr dessverre at vi må avlyse alle voksenkurs fra mandag 9.nov klokken 24 (natt til tirsdag) og fram til 30 november.

Kontraktstimer, blåkorttimer og annen baneleie blir også stengt. Treningsrommet blir stengt for alt annet enn organisert trening for barn og unge. Vi fortsetter også med retningslinjene om at det kun er spillere som skal oppholde seg i hallen, foreldre må hente og levere utenfor hallen.

Klubben har opplevd sterk pågang både på medlemssiden og baneleie siste året. Økt aktivitet har også ført til økte kostnader. Selv om vi aldri har hatt høyere inntekter for bobla enn denne sesongen så viser foreløpige beregninger et driftsunderskudd på bobla isolert på rundt 100.000 kroner for sesongen 2020/21. 

Vi vil, hvis det er økonomisk forsvarlig, kompensere noe for bortfall av aktivitet, men her vil vi kommer tilbake til hvordan og når dette eventuelt kan gjennomføres. 

De nye reglene gjelder fra mandag 9.nov klokken 24 (natt til tirsdag) og fram til 30 november.

Vi er glade for at barn og unge kan opprettholde organisert trening, og vi håper normalt spill for alle medlemmer kan komme tilbake så fort som mulig. I mellomtiden må vi alle følge reglene og ta vare på hverandre.

Vi minner om våre smittevernregler.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.