Påmelding til Tennisskolen høsten 2016

Postet av Ljan Tennisklubb den 6. Aug 2016

Nye kurs starter opp igjen i uke 35, mandag 29.08.16. Vi har i vinter/sommer hatt rundt 55 barn på våre kurs og vi ser stor fremgang hos alle barna.

Vi har også i år arrangert minitenniskurs for barn som skal begynne på skolen til høsten og de vil få tilbud om ukentlig trening fra høsten av. Alle våre kurs vil dere finne på deltager.no.

Barna vil få nye dager og grupper fra høsten og vi vil tilstrebe å danne grupper hvor ferdighetene er på samme nivå. Men vi vil også ta hensyn til ønsker om at venner vil gå i samme gruppe. Vi vil legge ut kursdager for de like gruppene rette etter påmeldingsfristen og senest innen skolestart 22.08.16. Som vanlig vil de fleste av treningene foregå i AKS tiden. Men noen av de eldre barna vil få tilbud om sein ettermiddagstrening.

Kursavgiften er i år satt ned fra 2400 til 2200,- for 1 time pr. uke for høstsesongen, prisen for 2 timer er satt ned fra 4800,- til 4000,- for høst sesongen. For de barna som ønsker 3 timer per uke er prisen satt ned fra 7.200 til 5500.

All påmelding og innbetalinger skjer gjennom deltager.no. Husk å skrive inn barnets fødselsår når dere melder på. Kursbeskrivelse finner du på denne siden.

Påmelding og betalingsfrist er satt til mandag 15. august 2016.

Høstsesongen vil gå helt frem til nyttår 2016. Vi forsetter også med gratis trening hver søndag for alle barna som går på tennis skolen 2016. Og vi oppfordrer dere til å stille på disse treningen da vi ser meget stor fremgang hos de barna som benytter seg av denne ekstratreningen. Vi kommer også til å arrangere turneringsspill for de barna som ønsker dette.

Hvis dere kjenner til venner av barna som også ønsker å gå på våre kurs er det fullt mulig å begynne på tennis fra høsten 2016 og setter stor pris på at dere deler denne siden med alle dere kjenner.

I forhold til å få god og tidlig oversikt over antall barn som ønsker å spille tennis også neste år så vil det være til stor hjelp om allerede nå kan sende oss en e-post hvor dere indikerer om deres barn ønsker å spille tennis også fra høsten. Skriv gjerne ned om de ønsker en, to eller 3 timer i uken.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.