Oppdatering vedr booking av baner og organisert trening

Postet av Ljan Tennisklubb den 14. Apr 2020

Vi har nå lagt bak oss en litt spesiell påskeferie der vi alle stort sett har vært hjemme hos oss selv. 

Anleggskomiteen i klubben har brukt påsken på og sette i stand våre utebaner. Og det har til sammen blitt gjennomført ca. 100 arbeidstimer på utebanene. Vi som klubb har foretatt relativ store investeringer for å få banene i god stand og vi håper derfor at dere alle kan bidra fremover for at de skal holde seg i super stand.

Banene ser ut som nye og vi gleder oss alle til de åpner seinere i dag. Det er viktig at vi alle etter at vi har spilt koster og vanner banene, samt at vi nå også i en periode valser banene bak grunnlinjen. Vi minner om at vi alle små bruke tennissko når vi spiller på alle våre baner og ved spill på Hard Court banene må vi alle også påse at våre tennissko er rene under. En vil ikke få spille på våre baner uten at en har tennissko.  

Oppdatert informasjon om booking av baner og organisert trening. 

Søndag 05.04 kom NTF med nye retningslinjer for tennis som åpner opp for at man kan spille tennis utenom med familiemedlemmer, retningslinjene er derimot såpass krevende at vi ikke har åpnet bredt for dette gjennom påsken. 

Fra og med 14.04 er det tillatt med spill utenfor familie for singlespill. 

Det er viktig at dere leser og setter dere inn vi våre retningslinjer.

De mest krevende retningslinjene er å ikke ta på samme tennisballer. Det betyr at man ikke kan serve og må bruke racket/ben for å få ballen opp fra bakken eller bli «feedet» av en trener. 

Vi ønsker også å sette i gang med organisert trening. Vi ønsker da en gradvis start for å teste at det er praktisk mulig å gjennomføre tennistrening i henhold til retningslinjene. Vi starter derfor med de mer aktive eldre utøverne som enklest klarer å sette i gang ballen uten å ta på den. 

Det er maks lov til å ha fire spiller og en trener per bane og vår organisert treninger vil derfor ha redusert kapasitet, men vi vil benytte alle baner. På banen må man uansett ha 2 meters avstand mellom spillerne til enhver tid og ballene skal ikke berøres av andre enn treneren.

Hvis vi får gode erfaringer på vårt organiserte treninger i uke 16 så vil vi komme i gang med resten av gruppene i løpet av uke 17 og eller 18. Pga. nye retningslinjer vil vi ikke kunne påregne å gjennomføre treningen med akkurat de samme gruppene og på de samme tidspunktene,. Vi ber alle om å være litt fleksible på hvem man spiller med for at dette skal gå. Vi vil kjøpe inn litt ekstra utstyr for at utøverne blant annet kan plukke baller på en sikker måte. 

For de aller minste barna (oransje, rødt, blått nivå) avventer vi, vi må gjøre oss opp en formening om vi klarer å arrangere organisert trening innenfor retningslinjene for de eldre gruppene før vi kan sette i gang med de yngre. 

Vi gjør oppmerksom på at ALLE må følge retningslinjene for at vi kan forsvare å holde åpent, bryter man retningslinjene vil man kunne bli utestengt fra klubbens anlegg. 

Vi håper at medlemmene er fornøyde med at vi så smått kommer i gang igjen. Vi vil fortløpende evaluere hvordan det fungerer og utvide tilbudet ytterligere.

HUSK BOBLEDUGNAD NESTE LØRDAG 18.04.20 KL. 10.00 

Mvh 

Ved formann

Gunnar Birkevold


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.