Ljan tennisklubb åpner opp for tennisspilling for familier som bor under samme tak

Postet av Ljan Tennisklubb den 7. Apr 2020

Vi ber dere alle lese nøye gjennom teksten nedenfor.

Idrettsforbundet og Norges Tennisforbund har åpnet for at familiemedlemmer i samme husstand kan spille tennis med hverandre. Styret i Ljan tennisklubb har derfor laget et opplegg for å tilrettelegge for innendørsspill for familiemedlemmer i første omgang for påsken. Deretter evaluerer vi opplegget og avventer eventuell ny informasjon i løpet av påsken.  Ljan tennisklubb er opptatt av at vi ikke skal bli eller være en kilde til smitte, så vi vil følge nøye med på hvem som benytter bobla. Dere kan lese mer om reglene ved å trykke på link: https://www.tennis.no/samlinger/nyheter/informasjon-om-corona-viruset

For de familiene som kommer inn under unntaket og som ønsker å spille, så kan dere booke bane (må ha blått kort) på vår hjemmeside. De medlemmene som har fast time kan også benytte denne, men bare med spill med familie som lever under samme tak. Det er viktig at vi alle følger smittevernloven.   

Vi presiserer at vi kun åpner opp for spill for familier som bor under samme tak og vi ber om at alle respekterer dette og at alle forholder seg til smittevernloven.

 

Klubben vil følge nøye med på hvem som booker og det er viktig at en følg våre retningslinjer. Alle som skal spille må booke i vårt bookingsystem. Se retningslinjer nedenfor. I tillegg ønsker vi at alle bruker hansker når en går inn i hallen. Og at en vasker seg med antiback som en finner rett innenfor døren. Vi ber alle avslutte timen fem minutter før hel tid, slik at en er ute av hallen før nye personer kommer inn. Alle som skal inn i hallen bes vente utenfor til klokken er hel og de som har spilt før har kommet ut. HUSK DETTE.

Vi har innført strenge retningslinjer og vi er avhengig av at alle følger disse, ved avvik kan tilbudet stoppes umiddelbart for alle. 

Vi satser på å åpne våre utebanene medio April og vi vil da stenge ned bobla. Dugnad for å få våre utebaner i stand for sesongen starter i morgen kl. 10.00, møt opp så fordeler vi arbeidsoppgaver og deler inn i ulike team på max 5 personer pr. bane som kan jobbe utover påsken. 

Med det ønsker vi alle våre medlemmer en god påske og husk å følg alle smittevernreglene så vi kommer oss raskt tilbake i ordinær drift. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.