Adgang til ljan tennis/ bobla

Postet av Ljan Tennisklubb den 25. Jan 2017

Fra søndag 29.1 vil vi aktivere det nye låsesystemet på døra til bobla. Fra da må man ringe til døra for å åpne den. Anlegget vil fra da av ha inngang gjennom rundelldøra hele året. De andre inngangene vil fra våren av bli sperret. Det vil samtidig bli laget en trapp fra hardcourt-banene opp til grusbanene.

Telefonnummeret til døra er 58 000 7680 106

Bare oppringinger fra forhåndsautoriserte telefonnummer vil låse opp døra. Døra vil etter oppringing være åpen i to minutter. Nummeret som legges inn på deltaker.no ved innmelding/ betaling av medlemskap/ betaling av bobletime/ blått kort vil automatisk bli lagt til i lista og få tilgang. De som blir lagt til på lista vil få en aktiverings-sms med kort info.

Skjulte nummer kan ikke benyttes!

Døra må ellers lukkes på vanlig måte for å låses. Når man skal ut, og døra er lukket, er det en bryter på innsiden som også gjør at magneten deaktiveres i 10 sek. slik at man kan åpne døren.

De som har familiemedlemskap må legge inn navn og telefonnummer på alle familiemedlemmer ved betaling årets medlemskap på deltaker.no.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.