Sponsortilbud på boligalarm fra Sikkerhetsgruppen Nordstrand

Postet av Ljan Tennisklubb den 19. Mai 2021

Vi er stolte av å informere om at Ljan Tennisklubb har inngått en sponsoravtale med Sikkerhetsgruppen Nordstrand for 2021 sesongen! Dette innebærer at alle våre medlemmer får et spesialtilbud på boligalarm. Ta kontakt ved å sende en e-post til Post@sikkerhetsgruppen.no med kodeord ‘’LjanTK’’. Husk også ditt navn og tlf nummer slik at Sikkerhetsgruppen kan ta kontakt for et uforpliktende tilbud over telefon eller befaring 😊

Har du boligalarm fra konkurrent allerede? Da kan vi tilby prismatch på avtalen om du bytter til oss. I tillegg ordner vi med oppsigelse og 3 måneder kostnadsfritt abonnement!

Om du blir kunde av oss, vil vi som en bonus sponse klubben med ytterligere 1000,- per kundeforhold! 😊

Støtt både din lokale boligalarmleverandør og din tennisklubb i dag!

Med vennlig Hilsen Sikkerhetsgruppen Nordstrand 🔒


0 Kommentar

Årsberetning 2020

Postet av Ljan Tennisklubb den 19. Mai 2021

Her kan du lese årsberetningen for Ljan tennisklubb 2020


0 Kommentar

Bobla er nede - alle banene kan nå brukes

Postet av Ljan Tennisklubb den 4. Mai 2021

Nå er utesesongen endelig ordentlig i gang. Bobla er tatt ned og grusbanene klargjort. Banebookingen er åpnet for alle medlemmer.

Bane 1 og 4 er hardcourtbaner og bane 2 og 3 er grusbaner.

Det skal kun brukes tennissko på banene, og det er forbudt å bruke sko med grov såle eks. joggesko, kunstgressko o.l. På hardcourt-banene skal det benyttes tennissko som ikke lager sorte striper. Bruker man feil type sko, vil man bli bedt om å forlate banen.

 Spiller man med feil type sko, vil man bli bedt om å forlate banen, da feks joggesko lager store skader på grusbanen.

Man kan kun bestille 1 time av gangen. Når denne timen er ferdig spilt kan man bestille ny time. Dersom det bookes flere timer frem i tid, vil disse bli fjernet. Gjestespill kan skje sporadisk. Medlemmer kan kun ta med én gjest.

Ved bruk av grusbanene, må treningen avsluttes 5-10 minutter før timen er over, slik at man får vannet og kostet hele banen, samt valset bak grunnlinjen før de som skal spille på neste time begynner.


0 Kommentar

Oppdatert! Tennisbobla delvis stengt pga. nye retningslinjer fra Oslo kommune

Postet av Ljan Tennisklubb den 8. Nov 2020

Oslo Kommune innfører stans i breddeidretten for voksne. Det vil også gjelde innendørs fritidsaktiviteter for voksne som korps og kor. Eliteidrett kan gjennomføres uten publikum innendørs.

Barneidretten kan fortsette å arrangere treninger, men ikke delta på kamper, cuper og turneringer, heller ikke utenbys.

Med bakgrunn i disse retningslinjene blir bobla på Ljan tennisklubb stengt for all aktivitet med unntak av:
  • Organisert aktivitet for barn og unge opp til og med 12 år
  • Trening for profesjonelle spillere som har tennis som yrke

Dette betyr dessverre at vi må avlyse alle voksenkurs fra mandag 9.nov klokken 24 (natt til tirsdag) og fram til 30 november.

Kontraktstimer, blåkorttimer og annen baneleie blir også stengt. Treningsrommet blir stengt for alt annet enn organisert trening for barn og unge. Vi fortsetter også med retningslinjene om at det kun er spillere som skal oppholde seg i hallen, foreldre må hente og levere utenfor hallen.

Klubben har opplevd sterk pågang både på medlemssiden og baneleie siste året. Økt aktivitet har også ført til økte kostnader. Selv om vi aldri har hatt høyere inntekter for bobla enn denne sesongen så viser foreløpige beregninger et driftsunderskudd på bobla isolert på rundt 100.000 kroner for sesongen 2020/21. 

Vi vil, hvis det er økonomisk forsvarlig, kompensere noe for bortfall av aktivitet, men her vil vi kommer tilbake til hvordan og når dette eventuelt kan gjennomføres. 

De nye reglene gjelder fra mandag 9.nov klokken 24 (natt til tirsdag) og fram til 30 november.

Vi er glade for at barn og unge kan opprettholde organisert trening, og vi håper normalt spill for alle medlemmer kan komme tilbake så fort som mulig. I mellomtiden må vi alle følge reglene og ta vare på hverandre.

Vi minner om våre smittevernregler.


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte 9. juni 2020 kl 18.00

Postet av Ljan Tennisklubb den 26. Mai 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Ljan Tennisklubb. Vårt årsmøte skulle vært avholdt 30 mars, men pga. Corona så ble dette utsatt på ubestemt tid. Nå er det sluppet opp på en del restriksjoner og vi velger derfor å avholde vårt årsmøte i klubbhuset som vanlig.

Årsmøtet avholdes tirsdag 09 juni kl. 19 i Ljan Tennisklubb, Gladvollveien 21. 

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 02 juni til ljan.tennis@gmail.com. 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.ljantennis.no 

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og må ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8. 

Velkommen til årsmøte! 

Med vennlig hilsen 

styret 


Vedlegg: innkalling, saksliste og årsberetning

Ljan TK arsberetning 2019_T.docx


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline