Book timer i bobla med MATCHi

Postet av Ljan Tennisklubb den 6. Mar 2023

Vi er i gang med et prøveprosjekt der vi tester ut MATCHi for booking av strøtimer i bobla. Ljan tennisklubb har ikke egen MATCHi-profil, så vi har inngått et samarbeid med Nordstrand tennisklubb og har tilgjengeliggjort en av våre baner via deres profil.

https://www.matchi.se/facilities/ntk

Banen er mulig å booke lørdager 10-17 og søndager 10-21. 
Årsmøte 2023

Postet av Ljan Tennisklubb den 16. Feb 2023

Styret innkaller herved til årsmøte i Ljan tennisklubb. Årsmøtet avholdes 29.03.2023 kl. 19.30 i klubbhuset i Gladvollveien 21.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes senest 2 uker før (15 mars 2023) årsmøtet til post@ljantennis.no

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter finner du som vedlegg til denne artikkelen.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av klubben i minst en (1) måned og ha fylt 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes

Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Med vennlig hilsen
Styret i Ljan tennisklubbPåmelding til voksenkurs og tennisskolen

Postet av Ljan Tennisklubb den 17. Aug 2022

Vi har nå åpnet påmeldingen til tennisskolen (for barn) og voksenkurs.Booking av utendørsbaner og styrkerom

Postet av Ljan Tennisklubb den 28. Apr 2022

Nå er sommersesongen i gang og alle medlemmer kan booke baner. 

Grusbanene skal alltid kostes og linjer rengjøres etter bruk og vannes før bruk når det er nødvendig. Spill på tørr bane er forbudt. Utstyr skal plasseres langs det lave midtgjerdet. I begynnelsen av sesongen skal det også alltid skyfles, vannes og valses bak grunnlinjene etter bruk. Husk å avslutte treningen 5-10 minutter før neste time starter, slik at du rekker å gjøre banen klar innen timen din er over.

Det skal kun brukes tennissko på banene, og det er forbudt å bruke sko med grov såle eks. joggesko, kunstgressko o.l. På hardcourt-banene skal det benyttes tennissko som ikke lager sorte striper. Bruker man feil type sko, vil man bli bedt om å forlate banen.

Spiller man med feil type sko, vil man bli bedt om å forlate banen, da feks joggesko lager store skader på grusbanen.

Man kan kun bestille 1 time av gangen. Når denne timen er ferdig spilt kan man bestille ny time. Dersom det bookes flere timer frem i tid, vil disse bli fjernet. Gjestespill kan skje sporadisk. Medlemmer kan kun ta med én gjest.

Vi har også skrudd på booking av styrkerommet igjen, så husk å booke dette når du ønsker å bruke det.
Sponsortilbud på boligalarm fra Sikkerhetsgruppen Nordstrand

Postet av Ljan Tennisklubb den 19. Mai 2021

Vi er stolte av å informere om at Ljan Tennisklubb har inngått en sponsoravtale med Sikkerhetsgruppen Nordstrand for 2021 sesongen! Dette innebærer at alle våre medlemmer får et spesialtilbud på boligalarm. Ta kontakt ved å sende en e-post til Post@sikkerhetsgruppen.no med kodeord ‘’LjanTK’’. Husk også ditt navn og tlf nummer slik at Sikkerhetsgruppen kan ta kontakt for et uforpliktende tilbud over telefon eller befaring 😊

Har du boligalarm fra konkurrent allerede? Da kan vi tilby prismatch på avtalen om du bytter til oss. I tillegg ordner vi med oppsigelse og 3 måneder kostnadsfritt abonnement!

Om du blir kunde av oss, vil vi som en bonus sponse klubben med ytterligere 1000,- per kundeforhold! 😊

Støtt både din lokale boligalarmleverandør og din tennisklubb i dag!

Med vennlig Hilsen Sikkerhetsgruppen Nordstrand 🔒