Vi bytter medlems- og bookingsystem til MATCHi mandag 5. juni

Postet av Ljan Tennisklubb den 31. Mai 2023

Bytte av medlemssystem – Nå må medlemskapet for 2023 betales!

Vi har valgt å bruke MATCHi fremfor Spond som vårt medlemssystem. Grunnen for dette er at MATCHi også er et veldig bra bookingssystem og det gir oss mange fordeler med å ha ett system som håndterer både medlemskap og booking. 

Vi har hatt plan om å gå over til MATCHi ganske lenge og har derfor latt være å sende ut innbetalingsforespørsel via Spond (og dermed få to steder å vedlikeholde medlemskap i 2023).  

Fra 5.6. må du ha betalt medlemskapet ditt for å kunne booke time. For å betale medlemskapet ditt må du ha en aktiv MATCHi-bruker tilknyttet den e-postadressen du er registrert med hos oss (den du nå har fått tilsendt denne e-posten). Noen av medlemmene har dette allerede, mens andre må opprette det. Dersom du ikke allerede har en MATCHi-bruker tilknyttet Ljan tennisklubb, vil få tilsendt en egen e-post fra MATCHi der du inviteres inn. 

Betaling av medlemskapet gjør du i appen eller via https://matchi.se – via profilsiden (det kan være lurt å legge inn bankkortet ditt før du gjør dette): 

bilde


Det kan hende du må logge inn igjen (på websiden) etter å ha trykket på denne linken. I så fall; Logg inn.

Velg så at du skal betale:

bilde

 

Bekreft betalingen

bilde

 

Og du er ferdig 😊

bilde

 

MATCHi som bookingsystem fra 5. juni

Fra 5. juni må banene bookes via MATCHi. Nå har vi fått vår egen MATCHi-profil, så det skal altså IKKE bookes via Nordstrand tennisklubb, men Ljan Tennisklubb (matchi.se).

Du kan booke via websidene eller via appen. Hvordan man gjør dette er ganske selvforklarende.

Til vinteren vil vi slutte med «blåkort» og gå over til booking av enkelttimer. Siden MATCHis bookingssystem lar seg integrere med lås, lys og varme, får vi en veldig god løsning som vil oppleves som helt sømløs for deg som bruker.

 

Nye banenumre

Vi ønsker å rydde litt opp i det rotete banenummersystemet som vi har i dag og gir banene nye numre fra 5.6.

Sett fra klubbhuset, vil HC-banen til venstre være bane 1 og den til høyre være bane 2. Og grusbanen til venstre (sett fra klubbhuset) vil være bane 3 og den til høyre vil være bane 4.

bilde

 

Har du problemer eller spørsmål?

Vi skjønner at det kan være utfordringer med å begynne å bruke et nytt system for både medlemskap og booking.

Har du problemer med å få betalt eller andre spørsmål rundt endringene, ta kontakt på post@ljantennis.no

Vi håper endringene blir godt mottatt og ønsker alle en god tennissommer!

 

Med vennlig hilsen
Styret
Ljan tennisklubb


1 Kommentar

Ljan tennisklubb ansetter sportslig leder

Postet av Ljan Tennisklubb den 5. Mai 2023

Ljan tennisklubb er glad for å kunne informere om at vi har ansatt Stian Støvland som sportslig leder. Han vil starte hos oss 7. august, og være klar med alle nye kurs til skolestart. Han vil få ansvar for å tilrettelegge alle våre tenniskurs samt utvikle det sportslige tennistilbudet på Ljan slik at flere spiller tennis lengre i livet. Å få flere barn, unge og voksne til å mestre tennis og spille livet ut, er noe Stian brenner for. Dette er også et viktig mål for oss i styret. Stian vil få et stort ansvar i Ljan tennisklubb og han er meget motivert for oppgaven. 

Tidligere toppspiller

Stian er tidligere toppspiller i Norge. Etter endt juniorkarriere reiste han til USA og spilte college tennis på Arizona State University. Som junior representerte han Norge ved flere anledninger.

Stian tok under tiden i Arizona en bachelor i Journalism and Mass Communication.

Stian har trent flere gode spillere - her med Helene Heiberg og Ulrikke Eikeri

Lang erfaring som tennistrener og sportslig ansvar

Som trener har han vært på Nordstrand Tennisklubb (NTK). Det startet som timetrener etter college i 1994, etter å ha jobbet på presse og infosiden i Norges Idrettsforbund og i Forsvaret valgte han å ta steget over som fulltids trener i NTK i 2009. I Nordstrand har han hatt flere oppgaver. Han har vært sportslig ansvarlig og er i dag trener med ansvar for turneringer og informasjon i klubben. 

Stian har også vært landslagskaptein ved flere anledninger for jenter under 14 år.

Stian har et nært forhold til Ljan Tennisklubb. I sin ungdom hadde han mange treningskamerater på Ljan og tilbrakte mye tid i Gladvollveien. I godt voksen alder var han i en periode medlem på Ljan og spilte på herrelaget. 

 Stian er 57 år gammel og fortsatt aktiv på tennisbanen i veteransammenheng.

 

Stian er nå veldig glad for å få muligheten i Ljan Tennisklubb. Han legger entusiastisk til at:

- Vi har et fantastisk anlegg i Gladvollveien med  fire utendørs-, og om vinteren to innendørsbaner og et veldig hyggelig klubbhus.

- Det er et anlegg skapt for tennishygge og utvikling av spillere. Både store og små!

- Vi har som målsetning å bygge et hyggelig tennismiljø hvor også klubbhuset vil stå sentralt. 

- Vi skal få med oss alle som har lyst til å spille tennis. Ljan Tennisklubb skal være en møteplass for barn og unge på Ljan, men vi skal også ha med foreldrene.

- Jeg har hatt gode samtaler med styret og er overbevist om at vi sammen kan skape Norges beste klubb.

Vi ønsker Stian velkommen og vi ser frem til samarbeidet! Vi er meget motiverte til sammen å utvikle Ljan tennisklubb til å bli en av Norges beste tennisklubber for store og små.

ImageStian på Ljan TKs anlegg

 


2 Kommentarer